divendres, 6 de novembre del 2015

Sant Miquel benjamí 9 - Escola Mallorca 1
Aquest divendres hem jugat un bon partit contra l'escola Mallorca on ells s'han passat bona part del partit xutant amb el porter de porteria a porteria. Penso que seria bo reflexionar sobre aquesta norma ja que no ajudem als nens a jugar la pilota i apendre aquest esport.
El partit l'hem començat com sempre, intentant presionar la sortida de pilota de l'equip visitant, cosa que no hem pogut fer gaire ja que el seu porter rifava la pilota de camp a camp. Tot i així hem creat bones ocasions de gol amb bones combinacions per acabar les jugades amb gol o amb ocasions per fer-ne. Hem arribat a la mitja part amb el marcador de 3-0.
A la segona part hem decidit esperar-los a mitja pista per robar i fer contra-atac, cosa que ens ha anat força bé ja que hem conseguit marcar en les primeres contres que hem tingut.
Tota la segona part ha estat igual, robant a mig camp i amb clares ocasions de gol.
Dijous seguirem treballant per preparar el següent partit que no serà fàcil.