diumenge, 9 de novembre del 2014

Junior BQ. M. - Club esportiu DMS

Segon partit i segona derrota... però no passa res! Lo important no es com comença sinó com acaba! Encara queda molta temporada per tornar a mostrar la nostra millor cara! L'únic que cal és venir tots a entrenar amb ganes i posant cap en el que es fa, i als partits donar el màxim.

Durant la primera part, tot i no estar malament en defensa, van començar les primeres diferencies en el marcador a causa del nostra desencert en atac.

Començava el tercer quart 12-23, semblava que despertàvem ja que en cinc minuts vam posar l'empat al marcador (26-26), però un cop fet el més difícil, vam desconnectar...

Així doncs, al començar l'últim quart, la dinàmica era la del principi del partit... simplement la diferència era: un equip anava a totes i l'altre les veiem venir...

Però com ja he dit al principi, això només a fet que començar, i encara ens queda molta guerra per donar!!!

Parcials: ¼: 7-10, 2/4: 5-13, ¾: 14-7, 4/4: 10-18.

-Serrat, I.(1), Riera, M.(6), Mora, V.(1), Park, C.(6), Bisbe, M.(4)-5inicial- Telkamper, A.(3), Tomas, A.(0), Rebollo, A.(0), Conangla, P.(15).