dilluns, 24 de novembre del 2014

Infantil handbol

Aquest cap de setmana l'equip infantil d'handbol ha jugat un partidas amb el seu rival de la jornada, el Safa Horta B.

Tan sols es pot parla maravelles de tots els nostres jugadors en defensa. MAI, i mai és mai, en 15 anys vinculat en aquest esport he vist que en tot el partit un dels dos equips que jugava tingues que tira durant tot el partit des de els extrems ja que per el centre del camp la defensa del rival fos un mur. Dels 42 llançaments del equip rival tots ells van anar per els extrems menys en un contraatac. Dels 41 restants 3 van anar fora i 25 van ser parades dels nostres porters!! 

I tot el mérit no va ser gràcies a les parades del porter, va ser gràcies al bon treball en defensa de tots. Per un banda dels centrals i laterals que no van deixar passar el rival amb el recolzament dels pívots i els extrems. Aquest últims són els que deixavem tirar als rivals amb un angles de llençament casi nuls per marcar.

Felicitats!

Pel que respecte en atac cal destacar el partit de dos dels nostres. El Daniel i el Diego que van portar el control de l'atac de principi a final. 

Llàstima del final que van fer un parcial de 3-0 i casi empatem el partit. Ja que a falta de 4 minuts anavem 10-14. Finalment 13-14 i primera victòria contra el Safa Horta després de tres anys. 

Gols:

Daniel: 6
Diego: 6
Nacho de Merlo: 1
Pol: 1

Parades:

Nacho Fargas: 25