dissabte, 17 de desembre del 2011

El Pre-Benjamí segueix amb la seva ratxa!

El Pre-Benjamí femení acaba la primera volta de la temporada amb una tercera victòria consecutiva. Aquest cop el rival ha sigut el Col.legi Badalonès i el resultat final ha estat de 32 - 4!

Aquesta setmana l'equip ha tingut moltes oportunitats per ficar punts però no hem estat molt encertades de cara a cistella. És molt important aprofitar aquestes oportunitats i ficar les cistelles sota canasta i aquest és un punt a treballar. Res a dir de la defensa ja que, com ja ens tenen acostumades últimament, les nostres jugadores han estat tan intenses que les contraries han tingut molts problemes per arribar al seu camp ofensiu.

Una altra setmana les entrenadores podem dir que estem molt contentes amb l'evolució de les jugadores i, és que, és un fet que les nenes han millorat a nivell individual i com a equip.
És molt important les ganes que mostren per seguir millorant i està clar que encara queda molta temporada per aprendre més i evolucionar. Esperem que després de les vacances de nadal tinguin tantes ganes com ara!

Com ja deien alguns pares avui, trobarem a faltar els partits els caps de setmana!

Per acabar, donar les gràcies a les nenes i als pares per animar partit rere partit tot i el fred que em passat avui!

Laura i Anna!
BlackBerry de movistar, allí donde estés está tu oficin@

3 comentaris:

Joan i Susana ha dit...

Molt bon partit el que van fer les nostres nenes el passat dissabte!! Al final ens acostumarem i tot a aquest bon joc!!
Però el millor actiu d'aquest equip,continua sent les ganes i la il-lusió que posen les nenes,les seves entrenadores i la bona feina que estàn fent amb elles i els pares,que tot i fer un fred que pelava,no deixem mai d'animar a les nostres filles,de les que estem molt,molt orgullosos!!
Bon Nadal a tothom!!!

Anònim ha dit...

molt be!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

A topeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee