dimarts, 6 de desembre del 2011

Club Basquet Bon Pastor (25)- Sant Miquel (40)

Victoria de les cadet!

Felicitats noies veu fer un bon partit! Sembla que la pressió i la rabia cap a les altres us van fer possar les piles.

Van començar el partit una mica despistades pero van arrivar a cistella diversos cops. El primer quart van acabas 12-6 a favor de Club Basquet Bon Pastor i a la segona part encara no s'havien possat les piles i perdien 21-14.

En el descans van vindre totes queixant-se perque les altres les insultaven o lis feien faltes que l'arbitre no veia. Despres d'una xerrada i de la rabia que tenien es van començar a ficar en el partit i van fer un parcial de 2-10, nomes van deixar fer una cistella i elles van arribar en varies ocasions. Encara que no era el dia d'algunes i fallaven les entrades van fer un resultat bastant alt. I en l'ultim quart van fer un parcial de 2-16, semble que si les emprenyen una mica comencen a ficar-se en el partit.

Per les que entraven a cistella i no les ficaven, dir-lis que no passa res ja entraran un altre dia pero per això no s'ha de tenir por a entrar o llançar, la consciencia pot fer molt!

Un cop mes Felicitas noies! Espero que tots els partits siguin així.

Sandra Nuñez(0), Julia Grau(8), Elba Estruch(9), Eli Pastor(13), Mar Escarpenter(6), Clara Padros(4)