dissabte, 3 de febrer del 2018

FUTBOL SALA BENJAMÍ (J3) Sant Miquel vs Garbí

Partit altrecop vibrant i disputat fins al darrer moment. Hem jugat contra una de les escoles que millor treballa el futbol sala base al CEEB; el col·legi Garbí, tot fent una bona primera part que no ens ha servit per sumar 2 punts que a la mitja part teníem guanyats. Teníem molt clar quins eren els punts forts del rival i hem fet un bon treball defensiu ens els dues primeres quarts. El primer golàs de l'Iñigo ens ha donat molt força i el segon de l'Àlex ens ha donat molt seguretat. Tot i això, hem arribat amb un resultat de 2-1 i semblava que teníem el partit forçat controlat. A la segona part el bon joc del Garbí s'ha impusat i hem començat a fallar moltes ocasions a la contra que ens haurien ajudat a tancar el partit. Tot i començar el darrer quart amb un bon gol de lluita del Josep; a falta d'un minut, i després d'una grandíssima aturada de l'Iván a un doble penal, hem encaixat un gol per falta de concentració defensiva en el rebuig. Ja portem molts partits amb els mateixos errors de cara a gol i falta de concentració en defensa. En aquest segona fase i amb els rivals que tenim al davant hem d'aprendre a materialitzar les moltes ocasions que generem i saber defensar millor en moments claus dels partits. Ja portem forces partits empatats o perduts en els darrers minuts i no acabem d'aprendre la lliçó. Potser caldria mantenir més la calma des de la banqueta i poder transmetre més confiança en aquest darrers minuts de partit. Tot i les queixes per l'arbitratge poc coherent, hem de ser més autocrítics amb nosaltres mateixos i seguir treballant per poder arribar a situaciones finals de partits més favorables a nosaltres mateixos. Seguirem treballant. Ànims i força!

Resultat final: Sant Miquel 3- Garbí 3
Golejadors: Iñigo (1), Àlex (1) i Josep (1)