dissabte, 21 d’octubre del 2017

Futbol sala Benjamín (J1): Sant Miguel vs Padre Damián

Bon resultat per començar la temporada de l'equip benjamí. Tot i el 7 a 0 final no ha estat fins al darrer quart que el matx ha quedat sentenciat. Hem jugat un molt bon partit defensivament, amb una pressió molt forta i amb una actitud d'ajudes defensives molt bona. Tot i això, seguim generant forces ocasions de gol que no materialitzem i el joc d'atac ha de ser més fluit i més combinatiu. Poc a poc anem agafant la forma i la millora respecte la temporada passada és notable.

El primer quart ha estat força bo en defensa i en atac, i un xut de fora de l'àrea del Nil (que avui ha marcat 4 gols) ens ha donat una certa tranquilitat. En el segon quart hem fet una bona feina defensiva, però el joc d'atac no ha estat massa precís ni combinatiu; tot provocant pèrdues de pilota en la creació de joc que ens han ocasionat algun ensurt. A la mitja part hem comentat certs aspectes ofensius que calia millorar i a la segona part no hem patit gens en defensa pel treball de pressió que hem fet i el joc d'atac que ens ha portat a un segon gol al tercer quart i 5 en el darrer. Hem aconseguit dos gols d'estratègia de córner, aspecte molt interessant i hem estat més fins de cara a gol.

Cal felicitar als jugadors per la seva entrega i joc col·lectiu i a l'afició que ens ha animat en tot moment. Un bon inici de temporada!!!

Resultat final: Sant Miquel 7 - Padre Damian 0

Golejadors: Nilo (4), Josep (2) i Pau Juventeny (1)