dimecres, 7 de juny del 2017

RECONEIXEMENT DE L´AJUNTAMENT I DEL CONSELL DE L´ESPORT



Com cada any a final de curs l’Ajuntament de Barcelona lliura els Premis “Compta fins a tres” que reconeixen projectes, entitats, centres docents, equips, personal tècnic  i tutors/es de joc que destaquen per la seva esportivitat i pel seu treball de promoció de l’esport en edat escolar, d’acord amb els valors educatius que defensa la campanya que porta el mateix nom.
 
Ens complau comunicar-li, Sr. Antonio Aragón, que enguany, ha estat candidat i finalment premiat en la categoria de premi individual per decisió del jurat.  És per aquest motiu que els convoquem a l’acte de lliurament dels guardons que es celebrarà aquest dijous 8 de juny, a la Sala Gran de l’Espai Francesca Bonnemaison ( C. Sant Pere Més Baix 7 ), a les 18:30 h, preguem que arribeu abans per tal de poder començar a l’hora.
 
 

23 comentaris:

PABLO ROMA ha dit...

QUÈ BÉ QUÈ EL COL·LEGI SANT MIQUEL HAGI GUANYAT DE NOU EL PREMI "COMPTA FINS A TRES". AIXÒ SIGNIFICA QUE TOTS ELS EQUIPS DEL COLE I L'AFICIÓ ÉS MOLT ESPORTIVA.

TAMBÉ FELICITAR A L' ANTONIO PER HABER GUANYAT EL PREMI !!!!!!!

Alex Rafols ha dit...

Molt content de que el col·legi ha guanyat un altre preni. Un premi ben merescut. Felicitats Antonio!!!!

Álvaro FARGAS ha dit...

Aquesta notícia em sembla molt bona perque un any més,aquest col•legi ha tornat a guanyar el premi: COMPTA FINS A TRES. Això vol dir que l'esportivitat en aquest col•legi és molt alta...
També vull felicitar a l'Antonio que ha guanyat un nou premi per la seva col•lecció!!!!!!!!

Berta t ha dit...

Per mi és una gran notícia. A més de tenir un altre premi, COMPTA FINS A TRES, això ens ha donat força per seguir fent esport sent bons esportistes.Han sapigut valorar la nostre bona actitud a l'hora de jugar qualsevol esport.
Felicitats per a l'Antonio, que ara té un altre premi amb un significat molt bonic!!

Glòria ha dit...

Enhorabona per aquest premi.
Jo crec que guanyar aquest premi es mil vegades millor que una copa que hagis guanyat en algun partit... perquè això reconeix tots els valors i sobretot reconeix no si has guanyat o perdut, sino com t'has comportat durant el partit, i això és el més important.

FELICITATS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mar ha dit...

Fantàstica notícia !!!Que bé que la gent ens coneixi com una escola amb molt bon cor esportista .L'escola ja ha guanyat diverses vegades el premi de "Compta fins a tres" i això significa que mai es perden les ganes de jugar i que es dona el màxim de l'equip.L'actitud, a banda de tot, és molt important i mantindre-la ens els moments més difícils és complicat ...i per això té molt mérit !!!
Felicitats sobretot a l'Antonio que és qui s'emportarà aquest premi de gran valor, que ja tots sabem que el tenia ben merescut .FELICITATS !!!

Marc Miró ha dit...

M' alegro molt que el col·legi hagi guanyat un altre premi de COMPTA FINS A TRES, i moltes felicitats Antonio!!!!! Aquest premi vol dir molt, perquè guanyes aquest premi per com t' has comportat al començament, mentres juguem i al acabament, això vol dir que ens comportem bastant bé. Un altre cop, MOLTES FELICITATS ANTONIO!!!!!!!!

Martina Bergé ha dit...

Opino que és una notícia fantàstica!!!!!!!Es nota que l'Antonio s'ha dedicat molt de temps a l'esport , per això moltes felicitats i enhorabona a l'Antonio. El col·legi no hauria guanyat sense ell!! :);)

Mikhail Ivanov ha dit...

FELICITATS A TOTS I A TOTES!!!
Resulta que el Col·legi Sant Miquel ha guanyat ja uns quants anys en aquesta festa esportiva anomenada “Compta fins a tres”, i això té molt mérit, i també significa que el nostre col·legi , en esport, ès molt bó, però sobretot, es que aquest any, li ha tocat organitzar-la al meu proffessor Antonio Aragón, i sense cap mena de dubte, ho ha organitzat excel·lentment.
Jo estic molt orgullós de tots els companys que han participat a la festa esportiva, i també, estic molt content pel premi, que sense dubte, acabaria a la estatgeria de trofeus d'Antonio.
Moltes gracies per la festa, i gràcies Antonio. Està clar que t'ho has merescut !

SARA BATISTE ha dit...

ENHORA BONA A L'ANTONIO I A L'ESCOLA SANT MIQUEL PEL PREMI DE "COMPTA FINS A TRES".
ES NOTA QUE AL NOSTRE TUTOR L'ANTONIO, LI AGRADEN ELS ESPORTS, A PART DE TOTES LES ACTIVITATS QUE A ORGANITZAT, PER EXEMPLE: LES OLIMPIADES, LA FESTA ESPORTIVA...
FELICITATS !!
PETONS

SARA

Anònim ha dit...

ENHORABONA A L'ANTONIO I A L'ESCOLA !!

Alex Mata ha dit...

A mi esta notícia me ha parecido fantástica. Creo que otros años también este colegio había ganado,eso significa que la actitud,rivalidad.... en este colegio es perfecta.Nuestro tutor siempre colabora en casi todo lo deportivo así que creo que se lo merece.
FELICIDADES ANTONIO POR OTRO PREMIO

YERAY ha dit...


¡¡¡ FELICIDADES ANTONIO !!!

YA VAN VARIOS AÑOS CON ESTE PREMIO , POR ESO SE PODRÍA DECIR QUE NUESTRA ESCUELA ES UN EJEMPLO A SEGUIR DE OTRAS ESCUELAS EN EL TEMA DE LOS DEPORTES . Y TAMBIÉN MUCHAS FELICIDADES A TODOS LOS ALUMNOS DEL COLEGIO PORQUE SIN ELLOS NO HABRÍA SIDO POSIBLE. PERO SOBRETODO , MUCHAS FELICIDADES A NUESTRO INCREÍBLE TUTOR : ¡¡¡ANTONIO!!!
TE DESEO MUCHA SUERTE

MADE IN YERAY'S HOUSE

Lluís Fíguls ha dit...

El nostre col·legi, el SANT MIQUEL, ha guanyat de nou el premi "Compta fins a tres", això vol dir que l'esportivitat i la bona actitud del nostre col·legi és molt bona.
També vull felicitar a l'Antonio, que ha guanyat un nou premi, gràcies a la seva dedicació.
FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!

Paula ha dit...

¡¡¡¡Que buena noticia!!!!
Antonio siempre pone el ejemplo de contar hasta tres antes de enfadarnos o crear una gran pelea y me parece muy justo que Antonio gane este premio porque es una persona que tiene mucha paciencia y que siempre intenta solucionar las cosas con palabras y no con violencia , así que igual que predica da ejemplo por eso yo creo que Antonio es la primera persona a la que hay que darle este premio.
¡¡¡¡¡FELICIDADES ANTONIO !!!!!

Mikel Lecumberri ha dit...

Muchas felicidades Antonio por el premio que has recibido y te lo merecias.
Creo toda la clase esta muy contenta y orgullosa de ti.
El premio de "Compta fins a tres" ya lleva mucho tiempo en las vitrinas del colegio y gracias a ti ya tenemos otro!!!
FELICIDADES ANTONIO!!!!

JAVIER MORENO ha dit...

ENHORABUENA!! Te lo mereces por tu dedicación y por tirar del carro un día tras otro sin mirar ni horas, ni tardes, ni fines de semana,.... sin escatimar esfuerzo!!
GRÁCIAS POR SER EJEMPLO!!!

Bernat ha dit...

Hola Sr Antonio muchas felicidades por este nuevo premio que has ganado por tu esfuerzo durante 43 años

Clara Morcego ha dit...

Hola Antonio,
tu te mereces mucho más que un simple premio, te mereces mil millones de enhorabuenas, besos y abrazos. No solo por tu esfuerzo, sino que también por tus buenas obras con todos.
Este comentario no te lo envío solo para felicitarte, también te lo envío para agradecerte tu paciencia conmigo y con todos los de la clase durante estos 2 años, por tu amabilidad y sobretodo por tu amor hacia tu última clase.

Laia B ha dit...

!Muchas felicidades!
Este premio demuestra el esfuerzo y la paciencia que has estado mostrando durante estos años tan inolvidables donde nos has enseñado la importancia de seguir adelante aunque las cosas no hayan salido como esperábamos y por tu dedicación hacia el deporte. Enhorabuena.


























Anònim ha dit...

Para mi el premio es tener a mi lado personas como vosotros que son la gasolina que me ayuda a seguir ilusionado por el deporte y las personas que lo practican...ese es el verdadero y mas estimado de los premios...los otros premios son anecdóticos...Muchas gracias a todos por estos maravillosos comentarios...seguir disfrutando con el deporte!!!

Carla ha dit...

Moltes Felicitats Antonio pel premi CONTA FINS A TRES.
Com diu el refrany Tot esforç té la seva recompensa, jo crec que t'ho mereixes perquè sempre ens dius que hem de seguir el camí bo, i solucionar les coses amb paraules, sense enfadar-se i sobretot sense violència.
Per això ets la persona més indicada per guanyar aquest premi, a més tu organitzes totes les activitats esportives, com diu el lema tu ETS PER ELS ALTRES.
Antonio, gràcies per cuidar-nos tots aquests anys a l'escola i a nosaltres, els teus alumnes, sempre aconseguiràs tot allò que et proposis, mai ho dubtis.

APMA Col.legi Sant Miquel ha dit...

Un merecidísimo premio, enhorabuena!