diumenge, 19 de febrer del 2017

FUTBOL SALA PRE-BENJAMÍ (J5) Sant Miquel vs Scuola Italiana

Dos punts més que ens reafirmen en les primeres posicions. El partit va començar amb clar domini nostre i amb bones jugades combinatives en atac. Ja als 5 minuts havíem marcat dos gols i tot semblava indicar que seria un partit força plàcid. Teníem el partit força controlat però poc a poc vam deixar de jugar en atac com ho havíem fet durant els primers minuts i podríem haver arribat a la mitja part amb empat a dos si no fos per la magnífica aturada del Julen en un penal. A la mitja part es va intentar ajustar certs aspectes que havíem treballat en l'entrenament d'aquesta setmana en atac i el tercer quart, fruit de dues jugades de córner vam ampliar l'avantatge 4 a 1. En el darrer quart vam intentar seguir jugant de manera combinativa; però no sempre ens va sortir.

Cal felicitar a tots els jugadors per la seva entrega i esforç. De ben segur que partits així ajuden a millorar. Felicitats!

Resultat final: 5-2

Golejadors: Nil (2), Pau I. (2), Josep (1)