dimarts, 24 de gener del 2017

VIDEO CONTRA EL ACOSO ESCOLAR...


NO A L'ASSETJAMENT ESCOLAR

"Se buscan #valientes". El Langui rapea contra el acoso escolar 

veure video

10 comentaris:

Marc Miró ha dit...

Per a mi aquesta cançó està molt bé, perquè hi ha nens que estan sols i hi ha gent que les fa mal,i hi falta una cosa, i aquesta cosa, és la gent que els defensa. Gràcies a aquesta gent no hi haurà tantes baralles.

PABLO ROMA ha dit...

En el món hi han moltes persones que tenen un bon cor i quant veuen una persona que no està passant un bon moment la van a ajudar.Aquest tipus de persones són les que busca el video i les que tindrien que ser la majoria en el món.

Anònim ha dit...

Em sembla molt bonic lo que diu la lletra del rap

Carla Aguado ha dit...

Encuentro que este rap, canción... nos da una lección muy importante que tenemos que seguir.
Se buscan #valientes
Yo voy a ayudar, ¿Y vosotros?
Me gustaría que todo el mundo hiciera lo mismo, apoyar a los que sufren bullying.

Paula ha dit...

Aquesta cançó ensenya a que es de ser valent i enfrontar-te contra el dolent per que l'altre persona que ho està passant malament deixi de tindre problemes de abusos escolars , pero també cal destacar que avegades no hi ha un dolent si no que directament tots no volem anar amb aquella persona i la deixem de costat i te que haveri el valent que es fiqui en el seu paper i vagi amb ell , per molt del que diguin els altres companys de l'escola.

Berta t ha dit...

TROBO QUE AQUESTA CANÇÓ ES MOLT BONICA I QUE TOTES LES PERSONES QUE HO ESTIGUIN PASANT MALAMENT PER CULPA DEL BULLING, SIGUIN FORTS I QUE PENSIN QUE HO POD3N SUPERAR. SE B6SCAN VALIENTES!

Laia B ha dit...

Aquesta cançó ens esxplica que hem de plantar cara a aquells que es dediquen a fer mal a les demés persones, ja que l'abús escolar no porta a cap lloc i sincerament, de que serveix?? S'ha de pensar en els demés i no només en tu mateix. Dono forces per als nens que ho estiguin passant malament perquè segueixin endavant i mai es quedin parats.SE BUSCAN VALIENTES!!

ÁLVARO ha dit...

Aquest rap es molt bonic i te molt de ritme.
Escases persones son valentes així que ens hem d'unir al grup dels valents, on donarem cara a totes aquelles injustisies...en aquest cas l'abus escolar.

SE BUSCAN VALIENTES!!!pero valents que es posin a treballar ara!!!
👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻


Anònim ha dit...

Em sembla fantàstic tot el que diuen aquests nens

Alex Mata ha dit...

Este canción me gusta mucho.
En el mundo hay poca gente que da la cara,hemos de plantar cara a los que hacen que la gente lo pase mal, hay que ayudarlos,SER VALIENTES nos tenemos que unir a este grupo.
Se buscan valientes.