dimecres, 19 d’octubre del 2016

MARXETA EN SUPORT ALS INFANTS AMB CARDIOPATIES


Com l'any passat, el Consorci d'Educació de Barcelona participa en l'organització de la Marxeta en suport als infants i joves amb cardiopaties. Aquesta serà la quarta edició i tindrà lloc el proper 19 de novembre.

Degut a l'interès que pot tenir per als membres de la vostra comunitat educativa, us demano que en feu la màxima difusió, especialment a través del professorat d'Educació Física i l'AMPA.


5 comentaris:

PABLO ROMA ha dit...

ES MOLT EMOCIONANT QUE NENS AIXÍ FAGIN AIXÒ.

Alex ha dit...

Increïble

yeray ha dit...

molt bé

Laia Bastardas ha dit...

Es molt interessant i necessari participar en aquests tipus d’esdeveniments perquè ens ajuden a conèixer l’existència d’aquestes malalties; la majoria de nosaltres desconeixem les dificultats que tenen els nens amb cardiopatia congènita.
A banda de fer esport, podem aprendre la tècnica de la marxa ja que fan un taller específic. No tothom sap realitzar aquesta modalitat olímpica.
Finalment, un dels fets que vull remarcar es que es pot fer un recorregut per el recinte modernista de l’antic hospital de Sant Pau i de Santa Creu que ha principis del segle XX va ser dissenyat per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner.
Us recomano probar-ho!!

Biel ha dit...

està molt bé que persones amb cardiopaties fagin esport i també que el Consorci d'Educació de Barcelona organitzi la Marxeta. A mi em sembla molt bé perquè així les persones amb cardiopaties poden fer esport sense perill.