divendres, 6 de juny del 2014

I TORNEIG DE CLOENDA DE MINIBÀSQUET DE LA FED. CAT. DE BASQUET.


El passat cap de setmana 31/5 i 1/6 s´ha portat a terme un torneig de benjamins i alevins masculins i femenins d´arreu de Catalunya. Han participat 64 equips distribuits en diferents i divertits grups, jugant  3 partits de fase inicial...partits de semifinals..etc..en règim de concentració, tots en el mateix dia i les finals el diumenge...El nostre col.legi ha estat convidat per l´organització a participar i malgrat que sabien que tots eren clubs i que això representava una dificultat més, volien premiar la bona temporada que ha portat a terme el nostre aleví fem...

Ha estat una extraordinària experiència per les noies i una agradable sorpresa esportiva, ja que les nostres
han guanyat tots els partits dels seu grup...s´han plantat en semifinals i han donat la sorpresa guanyant i arribant a la final d´alevins...partit que han disputat molt dignament però que el físic i l´experiència del rival -CB Torellò- han fet que quedessim segones...Han obtingut el PREMI  d´equip ÀNIMA DEL BASQUET...han seleccionat a dues jugadores per l´ALL STAR...i una de les nostres ha estat premiada con un MVP...tot i això que han gaudit d´un cap de setmana basquetbolístic genial....MOLTES...MOLTES FELICITATS !!!!

9 comentaris:

adolfo (pare de la Zulu) ha dit...

Un gran cap de setmana, per les nenes i pels pares. Van lluitar com un gran equip. Felicitats noies!!!!

VERNE ha dit...

FELICITATS A TOTES!!!MOLT BÉ!!

VERNE ha dit...

PERFECTE FELICITATS!!!!

Irene Farré 5c ha dit...

Que bé noies una altra victòria

i ENHORABONA Clara!!!!!

Mini kiri. ha dit...

Ho heu fet molt bé noies!

Víctor M. ha dit...

Molt bé noies ,seguiu així;!!!!!!!!

paula ha dit...

FELICITATS A TOTES NOIES!!!!!!!!!!!

A ALBA ha dit...

MOLT BÉ NOIES UN GRAN TREBALL

Anònim ha dit...

Enhorabona, noies!!! Tot i no guanyar la final, hi vau arribar i heu guanyat molts premis. Felicitats a la Clara pel premi, a les entrenadores i a l' Antonio per organitzar-ho tot!!!

NÚRIA ANDRÉS.