dissabte, 1 de juny del 2013

Semifinals de copa Barcelona Sant Miquel vs Icària A

Avui l'equip cadet "a" ha donat la cara davant un equip un any més gran amb una gran potencial físic i tècnic. El partit ha començat ja complicat, doncs ben aviat l'equip rival s'ha avançat en el marcador. 

Tot i això, hem sabut aguntar l'embranzina inicial de l'icària aquest,i hem intentat fer bons atacs, doncs l'equip rival, amb una defensa pressionant i amb jugadors molt més físics, ens incomodavant força. Després d'una jugada de còrner hem assolit l'empat amb el que hem arribat a la mitja part.

La segona part ha començat amb una mica més de control i els dos equips ens hem mostrat una mica més temerosos, tot defensant més al darrera i esperant les possibles ocasions. En un parell de desajustos defensius hem tingut la penalització de dos gols, que ens ha provocat un canvi de sistema de joc, tot acabant jugant de cinc. Al final hem caigut amb un resultat digne de 2-4 i cal valorar la temporada com a força satisfactòria.

Si a principi de temporada l'objectiu era adaptar-se a la nova categoria (sent els petits d'aquesta) i millorar física, tècnica i tàcticament, ningú ens hagués dit que arribaríem a semifinals. Tot i la decepció pròpia d'haver caigut tan aprop d'una altra final (seria la tercera consecutiva), és la temporada en la que més hem millorat i de ben segur que tot el treball i l'experiència adquirida ens serà de gran ajuda per l'any vinent.

Bones vacnaces i fins la temporada vinent.

Resultat final 2-4

Golejadors: Bruno (1) i Arnau (1)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La proxima ho vonseguirem!!!
Marc

Anònim ha dit...

BRAVO CHAVALES!!!

Anònim ha dit...

Fаntaѕtiс website. A lot of useful information herе.
I аm ѕеnding іt tο ѕeveгal budԁies аnѕ adԁitionally sharіng in delicious.
Αnd natuгally, thanks іn your sωеat!


Also vіѕit my ωeb site; Voicemenu79.Livejournal.com