divendres, 26 d’octubre del 2012

Bon Pastor - Cadet CSM F.

Partit aplaçat de la primera jornada, on ens vam endur la victòria de Bon Pastor.

El partit va començar amb els dos equips negats de cara a cistella, i a sobre nosaltres fent un 0/6 en tirs lliures... el primer quart va concloure 2-4.

En el segon període ja vam espavilar una mica i tot i les errades en els passes i els errors no forçats, el encert va augmentar sobretot en tirs lliures que vam aconseguir un 5/8.

Després del descans, aprofitant sobretot cistella després de rebot ofensiu, vam aconseguir un bon marge en el marcador que ens va servir per endur-nos el partit.

Felicitats per la victòria!

Ara toca treballar molt per no tenir tantes errades, perquè els propers partits seran molt més complicats!

Parcials: ¼: 2-4, 2/4: 5-13, 3/4: 6-15, 4/4: 14-6.

-Rodríguez L.(0), Payet C.(4), Cobo L.(1), Rueda A.(7), Caixàs A.(10)-5Inicial- Arribas J.(4), Pi J.(0), Elipe A.(10).