diumenge, 10 de juny del 2012

CAMPIONS DE CATALUNYA!

L'equip de futbol sala infantil s'ha proclamat aquest passat dissabte 9 de juny campió de Catalunya i tanca una temporada històrica amb quatre títols.
El campionat s'ha disputat a la localitat de Santa Coloma de Farners durant tot el passat dissabte i els jugadors van disputar un triangular, contra un equip de Terres de l'Ebre (Ajuntament de Tivissa) i un altre de Barcelona comarques ( Pere Fontdevila de Gironella).
El partit jugat al matí ens va enfrontar amb l'equip de Gironella i va ser molt disputat. Típic partit de copa Catalunya amb anades i vingudes sense tenir un clar dominador. Tot i que ens vàrem posar pel davant després d'aprofitar algunes de les clares ocasions de gol, l'equip contrari també disfrutava d'algunes arribades aprofitant alguns desajustos defensius nostres i els típics nervis del primer partit. Es va arribar a la mitja part amb un 3-2 nostre, però deixava el resultat bastant obert. A la segona part l'equip de Gironella va sortir força enxufat i ens van arribar a empatar el partit, però va sortir l'esperit dels nostres jugadors i van tornar a demostrar que en aquestes situacions sota pressió saben com afrontar-les i van donar el millor de sí mateixos. Van posar una marxa més al partit amb una pressió asfixiant i gran circulació de pilota. El partit es va acabar guanyant 8-5. Després a la tanda de penals en cas que hi hagués un triple empat també vam guanyar per 2-1, amb gols de Moisés i Sergi.
El segon partit era decisiu, doncs qui guanyava es proclamava campió i en cas d'empat s'hauria de disputar el campionat a la tanda de penals, doncs l'equip de Tivissa també va guanyar per una renda de tres gols de diferència a l'equip de Gironella (1-4). L'equip de Tivissa tenien un jugadors molt important i bàsic, que va disputar tot el primer partit i era el jugador que ho feia tot, defensar, organitzar, atacar i finalitzar. Sense desmerèixer la resta de l'equip era el jugador a anular i crec que ho vam fer molt bé. Va ser un partit molt vibrant i que fins els darrers minuts no es va acabar de finiquitar. La primera part va ser molt de control per les dues bandes i el jugador del Tivissa va estar molt ben marcat. La veritat és que els jugadors tenien molt clares les consignes i vam tenir el partit on el volíem, sense donar opcions de contra i finalitzant les jugades que teníem en atac. Es va arribar a la mitja part amb un marcador molt ajustat de 1-0 a favor nostre. La segona part va ser molt bona i completa. En els primers minuts vam tornar a posar una marxa més i la pilota va començar a rodar d'una manera més ràpida, tot fent anant l'altre equip darrera la pilota. El partit el teníem molt controlat i era nostre, però no arribava el segon gol que donava la tranquilitat, fins que passat el minut deu de la segona part en una jugada d'estratègia de falta el Nilo la va finalitzar. Això va fer baixar els braços a l'equip rival, que sense temps ni joc per poder contrarestar-nos va acabar encaixant dos gols més, un de l'Álvaro i una gran jugada marca de la casa del Bruno. El resultat final va ser de 4-0 i campions de Catalunya.
Golejadors del campionat: Nilo(5), Álvaro (3), Bruno (2), Alberto (2), Sergi (1) i Moisés (1)
Va ser una jornada molt bonica, on les famílies vam poder disfrutar d'un gran campionat i d'un dia de germanor molt bonic i entranyable.
Només em  queda dir que aquests nois són tetracampions i que han fet història... però sobretot ens han esenyat durant aquest temps que amb treball, esforç, generositat, companyerisme i entrega un pot aconseguir el que es propossi. Són un gran grup d'amics!!!

MOLTES FELICTATS I MOLTES GRÀCIES!!!

ARNAU BARDERA, MOISÉS MUÑOZ, ÁLVARO LÓPEZ, IGNASI LOMBARTE, MARC LLORT, NILO JORDI HIDALGO, ALBERTO HERRERO, BRUNO ELIZALDE, AXEL TELKAMPER, SERGI CASASÚS I JORGE SARRIAS.

4 comentaris:

David Paredes ha dit...

Enhorabona!!!
Heu demostrat que en qualsevol esport d'equip, el grup és el més important. I amb això els èxits esportius sempre arriben.

Moltes felicitats a tots els que fromeu part d'aquest grup: jugadors, entrenador, families...

Xavi Angerri ha dit...

Moltes felicitats a tots! Totalment d'acord amb el David, amb un gran grup i una actitud a tope es pt arribar allà on un vol!!

Antonio ha dit...

FELICITATS de nou nois...ja he dit en diverses ocasions que aquest any sembla molt repetitiu el felicitar-vos, però es que la vostra actuació no ha tingut límits...
De nou MOLTES FELICITATS, i el més important, a continuar així... Estem molt orgullosos de vosaltres...

Neila 13 ha dit...

Aixó vol dir que veu entrenar bé, veu respectar l'entrenador i veu tenir companyarisme, pero ja no sou companys, sou un equip, més que aixó, sou un grup d'amics! Felicitats a tots vosaltres i també a l'entrenador que ha tingut paciència per que vosaltres tinguessiu aquesta tècnica!!
MOLTES FELICITATS perque us les mereixeu!!!