dilluns, 26 de setembre del 2011

VII TORNEIG DE LA MERCÈ








El dissabte passat, coincidint amb les festes de la Mercè, es va celebrar la setena edició del tradicional Torneig de La Mercè que serveix de presentació per als equips del Club d'Handbol Sant Miquel.

Els primers en jugar van ser els Cadets, que van guanyar plàcidament (36-27) al Liceu Francès. El gerent de l’Institut Barcelona Esport, Xavier Amador, va presenciar el duel, que també va comptar amb la presència de les càmeres de BTV (podeu veure imatges del partit a http://tinyurl.com/5rpyud2).

Després es va disputar l'encontre entre l'equip Sènior B i el San Andreu de Palomar. El partit el va guanya (27-30) l'equip visitant, gràcies a l'experiència dels seus jugadors. Al final del Partit el Senador Josep Maldonado va fer l'entrega de trofeus.

Ja per acabar, l'equip Sènior A va disputar un partit contra el Pare Manyanet. Els locals van guanyar per (31-27). El president de la Federació Catalana d'Handbol va fer l'entrega de trofeus.


Des d'aquí volem felicitar el Club Handbol Sant Miquel per la organització d'aquest torneig i adjuntem algunes fotografies...




3 comentaris:

Anònim ha dit...

És una sort veure com es manté el nivell i la il·lusió per la pràctica d’un esport -molt del Sanmi- com el handbol.



Felicitats i enhorabona pel torneig!

JR-13 ha dit...

Increïble!
Moltes gràcies a tothom qui ens ajuda a mantenir l'handbol tant, viu.

Visca Sant Miquel!

victor martinez ha dit...

felicitats campions