dissabte, 17 de febrer del 2018

FUTBOL SALA BENJAMÍ (J4) ARRELS vs SANT MIQUEL

Partit molt complert el jugat avui per l'equip benjamí al camp de l'Arrels. Arribàvem al partit amb la necessitat de sumar 2 punts importants per no despenjar-nos de la part alta de la classificació després de dos empats que ens han fet força mal. La veritat és que en tots els quarts hem estat molt concentrats i hem fet molt pocs errors. Hem recuperat forces pilotes en camp contrari i quan hem hagut de córrer en balanç defensiu ho hem fet molt bé.  Els tanques han estat molt encertats en el tall i han ajudat en atac. Els porters han estat també a un alt nivell tan defensivament com a inici de joc ofensiu. Hem començat el partit amb un gol després de robar una pilota en camp contrari i poc després hem marcat el segon després de jugada de còrner. Tot i això hem finalitzat el quart amb un gol encaixat al darrer minut. El segon quart hem seguit amb una bona dinàmica defensiva i jugant a pocs tocs fent bones jugades en combinació. Hem arribat a la mitja part amb un clar 1-4. El tercer quart ha estat força bo, però l'Arrels ha apretat i hem acabat marcant un gol. El darrer quart ha estat força emocionant, doncs amb un 2-4 encara no estava tot decidit. Hem jugat un darrer quart molt seriós i hem tingut moltes ocasions de gol, però el porter rival ha estat molt encertat. No ha estat fins a falta de 3 minuts per acabar el partit que hem marcat el 5è gol que ens ha donat la tranquilitat. Faltant un minut hem marcat el definitiu 2-6.