dissabte, 19 de novembre del 2016

FUTBOL SALA PRE-BENJAMÍ (J4) Col·legi Shalom vs Col.legi Sant Miquel

Avui l'equip pre-benjamí visitava el camp del líder del grup i ha fet un magnífic partit tot guanyant 1 a 7. Ha estat un partit molt igualat i els dos equips han exercit una pressió en tot el camp molt forta. Realment ha estat un partit molt vibrant i que fa afició. Els nostres jugadors han mantingut l'atenció en tot moment i la defensa avui ha estat clau per emportar-nos el partit. La pressió alta que hem realitzat ha donat fruit i hem tingut clares ocasions però a la mitja part el resultat encara indicava un indecís 0 a 2. Al descans s'han ajustat alguns aspectes de la sortida de pressió de l'equip rival, doncs ens buscaven molt sovint l'esquena i el seu joc directe al pívot ens provocada algunes arribades perilloses. Els nostres nois han fet un magnífic treball i al darrer quart han segellat un resultat molt bo que ens dona el liderat.

Felicitar no només a tots els jugadors pel gran treball fet, sinó també a les dues aficions que han tingut un comportament exemplar i digne de veure, animant en tot moment i felicitant a l'equip contrari. A seguir així!