dissabte, 31 d’octubre del 2015

Crònica Aleví CSM

​Buenas Antonio,
Aquí tienes la crónica del partido contra el Liceo del viernes en el cole.

Divendres 30 d'Octubre arrencava la competició per al nostre aleví de l'Escola Sant Miquel. A les 20h rebíem la sempre difícil visita d'un dels candidats al títol, el Liceu Francès.

Va ser un partit amb un clar dominador, l'equip visitant, que va fer valer la seva superioritat física i individualitats, evidenciant la manca de ritme dels jugadors del Sant Miquel, a aquestes alçades de temporada.

Ara bé, malgrat anar a remolc en el marcador i les nombroses baixes locals, vam poder veure al nostre combinat amb una gran actitud i mostrant grans mostres de bon joc col·lectiu. De seguir així, aquest equip pot aspirar a tot allò que es proposi.


Muchas gracias,
Saludo!

--

Pau Navarro i Asensio.
T: +0034 659. 444. 016


Abans d'imprimir aquest missatge, pensa bé si és necessari fer-ho. Pensa en verd! - Antes de imprimir este correo electrónico, piense bien si es necesario hacerlo. Piensa en verde! - Think before you print. Think green! NOTA LEGAL: En total cumplimiento con la LSSI (12-10-2002) te enviamos este mail porque de alguna manera tus intereses coinciden con los nuestros en cuanto a música se refiere, o bien por haberte suscrito previamente de manera libre a esta lista de distribución, dando así tu consentimiento para el envío de éstos mensajes. En cumplimiento con dicha ley, te comunicamos que, si no quieres volver a recibir información nuestra, puedes borrarte de nuestra base de datos de suscriptores haciéndonoslo constar, simplemente responde a este correo, poniendo como referencia "BORRAR de lista de correos". Automáticamente te daremos de baja en nuestra libreta de direcciones y serás borrado de la suscripción a nuestros boletines. Muchas gracias por tu atención