dissabte, 25 de gener del 2014

Sant Esteve Sesrubires vs Sant Miquel (10 de 10)

Partit extrany el que ha jugat el Handol Infantil del Sant Miquel avui a les 9.00h del matí de Sant Esteve de Sesrubires.

L'hora del partit no ens ha servit de molt ja que  hem començat dormits. Però el pitjor de tot ha estat el joc que ens ha fet el nostre rival en defensa. Una defensa individual durant els 50 minuts. On s'ha vist això?! A handbol gran jugar d'aquesta manera?! Molt extrany!!! (Tot i així m'ha agradat. Per què també s'ha apren d'aquestes coses).I al nostre rival l'hi ha servit els primers minuts. Els nostres jugadors no sabien com atacar i hem tingut molts problemes. Fins que en el minuts 15 de la primera part anavem a 2 per sota amb pilota per ells.

Amb el temps mort ens ha servit per refrescar idees i per recordar com es jugava a l'atac del miniHandbol. I el resultat s'ha vist. 11 minuts més tard ja anavem guanyant de 2 al acabar la primera part.

La mitja part ens va servir per tornar a refrescar idees i per donar descans els nostres jugadors que estaven força cansats. Hem començat els primers minuts ven enxufats i s'ha notat. Una defensa notable on hem deixat que els extrems rivals s'encarreguessin del llançament i on el nostre porter, el Sergi, ens ha parat 21 pilotes. Per altra banda en atac hem estat molt més ràpids i més motivats. Ens hem basat a jugar al mini Handbol i ens ha sortit bé. Al minut 15 de la segona part ja anavem de 6 gols i ja hem anat a mantenir el resultat. Al final 30-33 i 10 partits guanyats de 10 en el que portem de temporada.

Pd: L'arbitre no ha estat a l'altura del joc. Vestit amb la samarreta del Sant Esteve Sesrubires...res més a dir. Cada un que tregui les seves conclusions... Nosaltres a la nostra i ha seguir llluitant a una lliga que realment es molt complicada!