divendres, 13 de desembre del 2013

Futbol sala Cadet "A" Abat Oliba vs Sant Miquel

Bon partit per tancar la primera fase contra el cuer del grup en un camp petit i incòmode. En tot moment hem dominat el joc i en alguns moments s'ha vist un joc vistós i de toc ràpid que ha demostrat el gran treball que han estat fent els jugadors durant aquesta primera etapa de la temporada en els entrenaments. Hem estat fidels a la nostra filosofia de joc i hem volgut jugar la pilota des del darrera amb mobilitat i jugant a poc tocs. 
A vegades hem volgut ser massa fins i en comptes de xutar de lluny hem preferit acabar les jugades a la mateixa línia de gol. El resultat final de 3 a 11 demostra la clara superioritat i el domini que hem tingut del joc. Únicament haig de remarcar com a nota crítica que hem encaixat dos gols a sortida de córner propi i el balanç defensiu no ha estat del tot correcte. Hem de ser més fins a pilota aturada.
Acabem la primera fase amb molt bones sensacions de joc i amb alguns conceptes d'atac molt ben assolits. De cara a la segona fase haurem de ser més contundents en defensa i millorar en la finalització de les jugades.

L'equip cadet "a" us desitja un bon Nadal!

Resultat: 3-11
Golejadors: Álvaro (4), Arnau (2), Sergi (1), Ignasi (1), Moisés (1), Jorge (1) i Pablo (1).