divendres, 22 de novembre del 2013

FUTBOL SALA CADET "A" SANT MIQUEL vs PIA BALMES

Molt bona la primera part disputada aquest divendres per part de l'equip cadet "a" que ha mogut la pilota amb molt de criteri i amb moviments molt interessants en atac. Tot i la defensa tancada i bastant passiva de l'equip rival que ha facilitat un joc de posessió molt interessant i que feia temps que esperàvem, s'ha de dir que l'equip rival ens ha mostrat molt de respecte i s'ha emportat un gran bany de joc i gols a la primera part. Les múltiples ocasions i la gran varietat de moviments en atac estàtic han deixat sense cap opció  a l'equip rival, que només ha arribat en una ocasió amb cert perill en els vint primers minuts.

Amb un partit força encarrilat  a la primera part (5-0), l'equip rival ha variat la seva manera de jugar després del descans i ens ha incomodat una mica, però la veritat ha estat que en tot moment hem sabut gestionar el resultat i no em passat cap situació de perill, tret de dues faltes prop de la nostra porteria.

Tot i que el resultat final és aclaparador i després d'haver exhibit un gran joc d'atac, cal que millorem la pressió i el balanç defensiu. Ens hauríem de mostrar més agressius a l'hora de recuperar la pilota en camp contrari i no facilitar opcions clares d'atac a l'adversari per no estar concentrats.

Seguirem treballant per reforçar l'apartat defensiu i seguir creiexent com equip.

Felicitats nois pel gran joc d'atac exhibit.

Resultat final: 6-0