diumenge, 13 de novembre del 2011

Escola Pia Sant Antoni - Col·legi Sant Miquel

Segon parit de les cadet. Sant Miquel vs  Escola Pia de Sant Antoni. 52-31

Va ser un partit on van entrar a pista molt despistades. La primera part van fer un parcial de 17-2, la poca defensa de les noies y l'actitud a l'hora d'atacar, no era l'adequada per guanyar un partit. Aquesta primera part va fer que durant tot el partit, el contrincant anés per davant. Encara que al segon quart vam fem un parcial de 11-11.

Això vol dir que si haguessin entrat amb les suficients ganes des del primer minut, el resultat hauria canviat molt.

També cal dir que la jugadora Nuñez, S. (4) es va lesionar al primer quart, amb lo qual nomes va quedar un canvi a la banqueta.

Els hi falten ganes de jugar des d' un primer moment i defensar durant tot el partit, ja que hi havia moltes vegades on les jugadores anaven caminant per la pista o deixaven passar una contrincant cap a cistella sense posar-li dificultats.

Jo crec que si ho agafen amb ganes des d'un principi i estan amb els cinc sentits a pista aquests resultats poden millorar.